Villkor

Allmänt
IMatematik AB säljer interaktiva böcker för direkt nedladdning. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra försäljningsvillkor och samtycker till att uppgifter om namn, adress och e-postadress registreras i vårt kundregister.

Försäljning, restriktioner för användning

De interaktiva digitala böckerna på iMatematik Butik är förlaget exklusiva  egendom  och skyddas av upphovsrätt och andra immaterialrättsliga lagar. Nedladdningen, är tillgänglig för kunder och är endast avsedd för personligt och icke-kommersiellt bruk. All annan användning av  de nedladdade  interaktiva digitala böckerna är strängt förbjuden. Du får inte ändra, överföra, publicera, sälja, reproducera, distribuera, eller på något sätt utnyttja olagligtnågot av innehållet i de interaktiva digitala böckerna, helt eller delvis. Genom att ladda ner från iMatematik Bukit, erkänner du härmed och accepterar dessa villkor.

Från och med  köpet  har skett får du automatiskt ett webkonto hos iMatematik.com där du kan följa dina inköp och ladda ner dina interaktiva böcker igen max 5 gånger.

Ångerrätt
Ångerrätt gäller inte för produkter med digitalt innehåll och som laddas ner.

Reklamation
Har du frågor var vänlig kontakta kundtjänst info@imatematik.com.

Betalning
Hos oss sker betalning via kortbetalning.
Handla med ditt bankkort eller betal- och kreditkort på nätet, kortbetalningen tillhandahålls av Swedbank och sker genom att kontokortsnumret krypteras och transporteras direkt till banken.

Leveransvillkor
Varan laddas ner direkt vid inköpet.